Kebab

Sortuj wg:

Jest 157 produktów.

Pokazano 1-12 z 157 pozycji

Aktywne filtry

4 200,00 zł

Pionowy opiekacz gazowy MB-4 marki MELTEM o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 65 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni tureckiej . Wykonanie - stal nierdzewna AISI 304 Cr-Ni.

Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do specjalnej szufladki na tłuszcz.

UWAGA! Posiadamy dwie wersje: na gaz propan-butan oraz na gaz ziemny. Wystarczy wybrać odpowiednią opcję.

1 750,00 zł

Profesjonalny grill kontaktowy POTIS PK2745E

Grill stworzony do aktywnego wsparcia działalności lokali gastronomicznych, którym zależy na wydajności, niezawodności i wysokiej jakości przygotowywanych dań.

Sprzęt oferuje moc - aż 3 kW (regulacja temp. do 300 stopni C), dzięki której jest w stanie dbać o wybitny smak, aromat, jakość i szybkość grillowania potraw.

Doskonałej jakości materiały, w tym: ryflowane żeliwne płyty grzewcze, które idealnie przekazują temperaturę i dbają o równomierny proces grillowania.

Wszechstronne zastosowanie, dzięki któremu sprawdza się do przyrządzania mięs, ryb, warzyw, a nawet tostów (nawet w tym samym czasie!).

Ergonomiczna obudowa – lekka, poręczna i wyposażona w żaroodporne uchwyty, dzięki którym dba o komfort i bezpieczeństwo personelu.

2 349,00 zł

Profesjonalny grill kontaktowy panini PK5530 marki POTIS przeznaczony do użytku w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym samym czasie. Żeliwne płyty grzewcze ryflowane. Obudowa grilla wykonana ze stali nierdzewnej. Pod płytą wanienka na tłuszcz i resztki powstałe podczas grillowania. Regulacja temperatury maksymalnie do 300 stopni Celsjusza.

3 300,00 zł

Elektryczny nóż POTIS S120 służący do cięcia mięsa na kebab. Sprzęt posiada 2 trwałe i precyzyjne ostrza (o średnicy 8 cm), które pozwalają na krojenie różnego rodzaju mięsa: drobiu, wołowiny, baraniny, a nawet wieprzowiny.

Jego głównymi zaletami są:

Odpowiednio duży zakres mocy 120 W i 6500 obrotów / min, który pozwala na sprawne przygotowywanie dań - nawet przy wzmożonym ruchu i dużej ilości zamówień. Jego wydajność to aż 60 kg / dzień.

Płynna regulacja grubości cięcia (0 – 10 mm) sprawia, że z łatwością uzyskasz idealne kawałki mięsa - dopasowane do konkretnych dań, jak i całego menu. 

Niska waga (niecały kilogram) i poręczny chwyt (antypoślizgowy), które powodują, że praca z nim jest nie tylko efektywna, ale również wygodna i w pełni bezpieczna.

  • Obecnie brak na stanie

Kebab

Praca w gastronomii jest wymagająca. Duża liczba klientów, presja czasu, a do tego przepisy sanitarne i zamawianie towaru do przygotowania potraw. Wszystko razem powoduje, że potrzebujesz wsparcia, które ułatwi Twoje zadanie. Urządzenie do kebaba to zestaw obowiązkowych akcesoriów w każdym barze i restauracji, gdzie w menu znajduje się kebab. Pracuj profesjonalnie, bez wysiłku i serwuj swoim klientom dania najwyższej jakości, pełne smaku i zapachu. W ten sposób satysfakcja klienta przełoży się na Twoje zadowolenie.
Przyrządzenie dobrego kebaba to proces, który poza składnikami najwyższej jakości wymaga również odpowiedniego sprzętu. Zdajemy sobie z tego sprawę, dlatego w jednym miejscu zgromadziliśmy urządzenia do kebaba. Są to noże elektryczne i ręczne. Opiekacze gazowe, a także grille kontaktowe. Używają ich restauracje na całym świecie. Cechują się trwałością i wydajnością. Teraz są dostępne specjalnie dla Ciebie w atrakcyjnej cenie. 

Rejestracja

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się lub Zresetuj hasło