Opiekacze elektryczne

Elektryczny opiekacz do kebaba jest łatwiejszy i...

Opiekacze gazowe

Opiekacze gazowe zasilane są gazem z butli. Z tego...

Jest 15 produktów.

Pokazano 1-12 z 15 pozycji

Aktywne filtry

  • Tylko online
  • bestseller
  • gorąca cena

Opiekacz gazowy MD-4 MELTEM

Pionowy opiekacz gazowy MD-4 marki MELTEM o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Wszystkie części maszyny wykonane są ze stali nierdzewnej  AISI 304...
2 850,00 zł
(2317.07 netto)
  • bestseller
  • gorąca cena

Opiekacz elektryczny ME-4 MELTEM

Opiekacz elektryczny  ME-4  marki   MELTEM. Wszystkie części maszyny wykonane są ze stali nierdzewnej  AISI 304 Cr-Ni .  Silnik można obracać z...
3 370,00 zł
(2739.84 netto)
  • bestseller
  • gorąca cena

Opiekacz elektryczny ME-6 MELTEM

Opiekacz elektryczny  ME-6  marki   MELTEM. Wszystkie części maszyny wykonane są ze stali nierdzewnej  AISI 304 Cr-Ni .  Silnik można obracać z...
3 670,00 zł
(2983.74 netto)
  • bestseller
  • gorąca cena

Opiekacz elektryczny ME-7 MELTEM

Opiekacz elektryczny  ME-7  marki   MELTEM. Wszystkie części maszyny wykonane są ze stali nierdzewnej  AISI 304 Cr-Ni .  Silnik można obracać z...
3 270,00 zł
(2658.54 netto)
  • bestseller
  • gorąca cena

Opiekacz gazowy MV-5S MELTEM

Opiekacz gazowy MV-5S MELTEM. Konstrukcja typu „V” umożliwia znacznie  szybsze gotowanie w porównaniu do standardowej wersji. Wszystkie części...
9 300,00 zł
(7560.98 netto)

Opiekacze

Najwyższej jakości opiekacz do kebaba to pierwszy krok do zwiększenia Twoich szans na sukces w prowadzeniu restauracji z kuchnią turecką. Dobry kebab to przede wszystkim dobre mięso. Możesz spróbować pokryć je dodatkami, ale to zawsze będzie najważniejsze w tym daniu. Z kolei dobre mięso to nie tylko jego jakość, ale wysokiej jakości komponent i wysokiej jakości opiekacz do kebaba, który podkreśla walory grillowanego mięsa. Bo lata mijają, a kebab nadal cieszy się niesłabnącą popularnością w Polsce i bez wyjątku jest fast foodem numer jeden w naszym kraju. Dzięki temu jedzenie kebaba stało się narodową polską tradycją, która raczej łączy niż dzieli, a znalezienie miejsca nawet zwykłej budki przy tym daniu nie jest zbyt trudne.

Przy wyborze sprzętu należy jasno określić potrzeby swojego lokalu oraz dobrać sprzęt o odpowiedniej pojemności. Jeśli przewidujemy zwiększony ruch i większą liczbę klientów, będziemy potrzebować opiekacza, który pomieści odpowiednio więcej mięsa. Nie ma więc długich kolejek i wszyscy wychodzą zadowoleni. W takim przypadku należy wybrać OPIEKACZ z dłuższym mieczem (sztycą). Tam, gdzie panuje duży ruch, zaleca się posiadanie sztycy z wsadem co najmniej 50 kg, chociaż można znaleźć urządzenia odpowiednie na 90-100 kg mięsa na raz. Jeśli prowadzimy mały bar, to wystarczy bagnet na 20 kg mięsa.

Rejestracja nowego konta

Masz już konto?
Zaloguj się lub Zresetuj hasło