Wilk do mięsa HENDI 12 Profi Line
Profesjonalny wilk do mięsa marki Hendi. Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii. Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium. Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej. Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej. Kołek dociskowy wykonany z polietylenu. Średnica sitka 70 mm z otworami o śr.6 mm, sitko wykonane ze stali nierdzewnej.
UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej. Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę. Nie dopuszczać do przegrzania silnika.
Dane techniczne:
- Wydajność chwilowa: 200 kg/h
- Długość: 370mm
- Szerokość: 220mm
- Wysokość: 440mm
- Moc: 750W
- Napięcie: 230V
- Waga: 19kg